[subcontent;block=div] [subcontent.content]

De Graaf actief | Ton van Es | Misset Horeca

Datum: 05-03-1982

kijken en koken in keuken van De Graaf

De Graaf van het Hoogveen, het kortgeleden met een Michelinster onderscheiden restaurant van Badhotel Zeerust in Noordwijk aan Zee bruist van activiteit en organiseert allerlei gastronomische avonden die het alleszins waard zijn onder uw aandacht te brengen. Zo bestaat er in de weekends van 19 tot 21 maart en van 2 tot 4 april gelegenheid te participeren in een Weekend Kijken en Koken in de keuken van de Graaf onder supervisie van chefkok Henk Savelberg.

nietkokende partners ook welkom

Vrijdagavond 19.00 uur apéritief voor het gastronomisch vijfgangenmenu met vijf bijpassende wijnen, mokka en digesitef, zaterdag 10.00 uur aan het werk in de keuken. Na een lunch met wijn gelegenheid in sauna, massagebank, in het zwembad of onder de zonnehemel weer kracht te vergaren voor een lichte maaltijd met de keukenbrigade, daarna weer achter het fornuis. Nadat de laatste service is doorgegaan een evaluatie met een hapje en een goed glas wijn, zondagochtend ontbijt. Het hele weekend, inclusief de overnachtingen, lessen, maaltijden en wijnen kost f 275,-- per persoon. Nietkokende partners zijn ook welkom.

bourgogne-specialist hans jorissen

Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart bent u welkom op een in samenwerking met Hans Jorissen van de Oegstgeester Wijnkoperij georganiseerd en samengesteld Wijndiner dat is opgebouwd rond 8 zeer bijzondere Bourgognes uit de jaren 1978, 1969, 1964, 1961, 1947 en 1937; een unieke kans om zulke oude, onbetaalbare wijnen te drinken. Met het bijpassende 8 gangendiner is de prijs f 225,-- per persoon.

californië-specialist Nico McCough

Op vrijdag 26 maart tenslotte is er een Wijndiner rond Californische wijnen van een absolute topkwaliteit van Californië-specialist Nico McCough. Ook hier weer 8 heel bijzondere wijnen en 8 heel bijzondere gerechten. De couvertprijs voor deze aanbevelenswaardige gebeurtenis is f 175,-- all-in. Informatie en reserveringen onder nummer 01719-12723 of 14323. Het adres is Quarles van Uffordstraat 103.

 

 

menu 13 maart 1982

Auteur: Ton van Es | Misset Horeca